Patientstol

Flexibla och bekväma patientstolar

Söker du en flexibel och bekväm patientstol till din mottagning eller klinik?

Välkommen till oss – vi kan specialanpassa en patientstol som fungerar perfekt för just dina speciella förutsättningar.

Alla medicinska kliniker har skiftande behov, varierande budgetar och olika storlek på lokalerna. Hos oss hittar du garanterat den patientstol som passar perfekt för dina förutsättningar. Vi kan bygga den stol som passar just din klinik som hand i handske.

Denna flexibilitet ger oss en stor fördel jämfört med våra konkurrenter på den svenska marknaden. Kunder som köpt en stol hos oss kommer nästan alltd tillbaka när det är dags för uppdateringar – den erfarenheten har vi gjort under våra år i branschen.

patientstolstol

Välkommen att testa en patientstol

Testa en av våra standardstolar i ett par veckor – hör sedan av dig med dina åsikter så skräddarsyr vi en patientstol åt dig! Ett mycket bra erbjudande till rimligt pris.

Här är några av fördelarna med att köpa en patientstol hos oss:

  • Elektroniskt höj- och sänkbara med fjärrkontroll.
  • Smidiga och lätta att på plats även i mindre lokaler.
  • Anpassningsbar sittstorlek och sitthöjd.
  • Stolarna är bekväma både för patient och personal.
  • Hjulen går att anpassa till olika typer av golv.
  • Går att ladda upp eller köra med sladd direkt i vägguttaget.

 

Patientstolar för de flesta behov

Vi kan erbjuda patientstolar som passar i de flesta sammanhang inom vården. Ögonläkare, röntgenavdelningar, mammografi, tandläkare och käkkirurgi är några sammanhang där det finns behov av kvalitativa och ergonomiskt korrekta patientstolar.

När du köper en patientstol hos oss får du hög kvalitet, stor kompetens och en lyssnande kundservice. Vi har lång erfarenhet och stora kunskaper inom området och kommer att göra allt för att din klinik ska få en passande stol till din mottagning.

Säkra och ergonomiskt korrekta stolar

Det ställs alltid höga krav på patientstolar. De måste motsvara de krav som ställs av läkare, sköterskor och annan medicinsk personal för att undersökningar ska kunna utföras på ett effektivt sätt. Dessutom måste en patientstol givetvis vara säker, bekväm och ergonomiskt korrekt för patienten.

Kort sagt måste läkaren kunna se patienten bra, komma åt ordentligt och ha en bra arbetsställning samtidigt som patienten ligger tryggt och bekvämt i stolen. När din klinik behöver en ny patientstol lyssnar vi noga på dina önskemål och kan alltid erbjuda en stol som passar dina behov.

Hög kvalitet till bra priser

Vår affärsidé är att snabbt och till rimliga priser leverera patientstolar och annan utrustning med högsta möjliga funktion och kvalitet. Hos oss får alla kunder stora möjligheter att hitta specialanpassade stolar för alla medicinska behov. Toppkvalitet kombinerat med ett starkt miljöfokus och bra ekonomi är faktorer som ska gagna våra kunder och göra att vår verksamhet blir bättre och mer framgångsrik med tiden.

Stora regleringsmöjligheter

Patientstolar har genomgått en snabb utveckling under senare år. De tekniska framstegen på området gör att vi kan leverera smidiga stolar med hydrauliska regleringsmöjligheter och modulärt anpassningsbara konstruktioner som gör att stolen kan justeras efter individuella behov.

Hos oss hittar din klinik eller mottagning garanterat en patientstol med smarta funktioner, hög kvalitet och smidig design. Våra stolar bidrar till en bra arbetsmiljö för dig som jobbar och trygga upplevelser för patienterna.

Vi kan specialanpassa en patientstol som passar perfekt på just din klinik. 

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta patientstolar som passar just din verksamhet!

Hos oss hittar du en patientstol som passar din verksamhet