Undersökningsstol

Gör vardagen på kliniken enklare med en flexibel undersökningsstol

En riktigt bra undersökningsstol är ett måste för alla läkarmottagningar. Oavsett om du driver en klinik med specialitet inom ögon, mammografi, röntgen eller käkkirurgi så kan vi skräddarsy en undersökningsstol som passar din verksamhet.

Välkommen att kontakta oss redan idag – vi kan hjälpa dig att hitta en undersökningsstol som är smidig för din personal och bekväm för dina patienter! Vi återkommer snarast med mer information eller offertförslag.

patientundersökningsstol

Kvalitet, kompetens och service

Vänder du dig till oss så får du inte bara en undersökningsstol som förenklar och effektiviserar din verksamhet – du får även högsta kvalitet, hög kompetens och servicegrad. Allt till bra priser.

Vad är det då som utmärker oss jämfört med våra konkurrenter när det handlar om undersökningsstolar? En av våra stora styrkor är flexibiliteten. Medan de flesta leverantörerna i branschen erbjuder standardmodeller så kan vi skräddarsy en undersökningsstol just för din klinik.

Smidig undersökningsstol som passar överallt

Oavsett verksamhet, specifika behov och utrymme så hittar vi den undersökningsstol som passar perfekt. Inte minst är vår standardstol mycket användbar rent storleksmässigt. Våra stolar är små och smidiga och passar till de flesta inredningar som finns på svenska kliniker.

Är du osäker? Då kan du få testa en av våra standardstolar i några veckor. Återkom sedan till oss så kan vi skräddarsy en undersökningsstol med justeringar som passar dig, din personal och dina patienter.

Många återkommande kunder

Just denna förmåga att skräddarsy stolar är något som gjort oss mycket populära bland våra kunder. De flesta som köpt en undersökningsstol av oss återkommer när det är dags att utöka eller uppdatera utrustningen.

Service och närhet till kunden är andra nyckelord i vår verksamhet. Våra säljare finns runt om i Sverige och kan snabbt komma ut till kunder som har besvär med sina stolar. Vi finns där för våra kunder när de behöver oss.

Stolar som motsvarar alla krav

Våra undersökningsstolar motsvarar givetvis de krav som läkare och sköterskor har för att en undersökning ska kunna utföras på ett så bra sätt som möjligt. En undersökningsstol måste vara säker och bekväm för patienten samtidigt som läkare och sköterska ska kunna komma åt och utföra undersökningen så bra som möjligt.

Alla läkarmottagningar, röntgenavdelningar och ögonläkare har skiftande behov, varierande budget och olika storlek på sina lokaler. Vi kan skräddarsy en undersökningsstol som passar just din verksamhet perfekt.

Undersökningsstol – starka skäl att investera

  • Den drivs elektriskt, går att ladda eller köra med sladden i vägguttaget.
  • Den går att höja och sänka med fjärrkontroll.
  • Sittstorleken och sitthöjden går att anpassa till de behov som finns.
  • Stolen kan förses med olika sorters hjul beroende på golvtyp.
  • Våra stolar är smidiga, passar i mindre lokaler och är enkla att ställa åt sidan när de inte används eller behöver laddas upp.

Ergonomiskt korrekt utrustning

Hos oss hittar du en undersökningsstol som är perfekt för både personal och patient. Läkare och sköterskor behöver inte slita ut ryggen genom att höja och sänka stolen manuellt och patient sitter bekvämt i en ergonomiskt korrekt position.

En annan stor fördel är att verksamheten går att effektivisera med hjälp av en undersökningsstol. Även om en av våra skräddarsydda stolar kostar lite mer än en enklare variant så kan du spara in. Eftersom stolen inte behöver justeras manuellt varje gång så kommer du hinna genomföra fler undersökningar. Detta innebär att en undersökningsstol kommer att betala av sig på några månader.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta en undersökningsstol som passar just din verksamhet! Dina patienter och din personal kommer att tacka dig!

Hos oss hittar du en undersökningstol som passar din verksamhet<